İZMİR / FOÇA - Foça Halim Foçalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Halim Foçalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İşletmeler İçin Stajyer Talebi Duyurusu

Değerli İşletme Sahipleri,

Halim Foçalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı'nda öğrencilerimizin iş dünyasına daha yakından tanıklık etmeleri ve gerçek iş ortamında deneyim kazanmaları için işletmelerde stajyer öğrenci alımı gerçekleştireceğiz. Siz de işletmenizde genç ve dinamik bir öğrenciyle birlikte çalışmak istiyorsanız, başvurularınızı bekliyoruz.

Değerli İşletme Sahipleri,

Stajyer Talep Koşulları:

•             Talep Formunda ayrıntılı olarak belirtilmiştir.

Başvuru İçin Gerekenler:

Stajyer Talep Formu İçin meb_iys_dosyalar/35/10/344864/dosyalar/2024_02/19151345_20242025egitimogretimyilibeceriisletmeyazisi.pdf Tıklayınız.

İşletmelerimiz ayrıca meb_iys_dosyalar/35/10/344864/dosyalar/2024_02/26142900_isgformu.pdf formunu indirip, gerekli bilgileri doldurduktan sonra kaşe ve ıslak imza ile daha sonra aslını okula teslim etmek üzere aynı mail adresine gönderecektir.

İşletmeler için stajyer talep formunu eksiksiz doldurarak gönderen işletmeler, iş birliği yapmaktan mutluluk duyacak nitelikli gençleri bünyelerine kazandırmış olacaklardır. Staj dönemi, öğrencilere iş dünyası dinamiklerini öğrenme ve gerçek hayat deneyimi kazanma fırsatı sunarken, işletmeler için de genç yetenekleri keşfetme ve geleceğin iş gücüne katkı sağlama açısından önemli bir adımdır.

İlginiz ve işbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Ayrıntılı bilgi için Koordinatör Müdür Yardımcımız Eser ATAKAN (05459223544) ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla, Halim Foçalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yayın: 19.02.2024 - Güncelleme: 26.02.2024 14:30 - Görüntülenme: 110